Ususret Velikom tjednu i svetkovini Uskrsnuća Gospodinova u petak 1. travnja 2022., održana je duhovna obnova za učenike Franjevačke klasične gimnazije u Sinju. Susret je održan u Dvorani Gospe Sinjske uz nastup skupine “Hrvatsko nadzemlje” iz Splita. Susret je započeo molitvom koju je predvodio fra Antonio Mravak, vjeroučitelj i duhovnik u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji. Nakon molitev uslijedio je nastup članova “Nadzemlja” skečom “Petar i računi” pokazujući kako često izbjegavamo odgovornost, priznati svoje grijehe i pogreške. Nakon svakog skeča duhovni nagovor za učenike predvodio je don Tomislav Bašić, duhovnik “Nadzemlja”.

Drugim skečom “Adam i Eva” nadzemljari su ukazali kako često okrivljujemo drugoga i prebacujemo odgovornost na drugoga kad se suočimo sa svojim teškoćama i kada trebamo priznati svoje probleme i propuste.

Skečom “Isus i rasipni sin” nadzemljari su pokazali kako Bog može utjecati na naš život iako se često opiremo i ne damo da Bog prodre do nas, ali na kraju se opredijelimo i popustimo.

Nadzemlje je pokazalo i kratke filmove koje su snimili, što je Katolička Crkva i zašto je učenje vrijednost. Bitne istine života i Crkve iznijeli su provokativno, iskreno, bez straha, otvoreni dijalogu; jezikom mladih, kreativno.