U petak 2. srpnja 2021. s početkom u 9. 00 sati, u prostoru školske sportske dvorane, uz pridržavanje propisanih epidemiološkim mjera, upriličena je dodjela razrednih svjedodžbi, te pohvala i nagrada učenicama i učenicima koji su na kraju nastavne godine ostvarili izvrstan uspjeh i pritom iskazali posebno zalaganje i trud.

Na početku svečanog službenog čina ravnatelj je predvodio prigodnu molitvu, zazvavši nebeske zagovornike sv. Franju Asiškog i Čudotvornu Gospu Sinjsku da prate i bdiju nad radom cijele naše Škole i svih njezinih djelatnika i učenika.

Razredne svjedodžbe su učenicama i učenicima podijelili njihove razrednice i razrednici, te su im pritom čestitali na uspjehu i uzornom vladanju.

Potom je uslijedila dodjela pohvalnica i nagrada. Pohvalnicu za uzorno vladanje i za izvrsnu prilagodbu u novom školskom okruženju uručena je učenici Antoneli Pavlinušić (3. b). Učenica je povratnica i Njemačke, te je upisavši Gimnaziju (jezični program) u najkraćem roku uspješno položila sve razlikovne predmete i ostvarila je vrlo dobar uspjeh.

Nagrade učenicima dodijeljene su redoslijedom od najmlađih prema starijima. Za izvrsni uspjeh, te posebno zalaganje i trud , nagrađene su sljedeće učenice i učenici;

Ivana Bešlić (1.a),
Julija Smoljo (1.b),
Ana Stipanović (1.b),
Frano Kutleša (2.a),
Lucija Vučković 2.b),
Borna Jošt (2.b),
Nino Poljak (2.b),
Barbara Romac (3.a),
Ana Poljak, 3.b),
Danijela Šimić (3.b),
Katarina Ćurković (4.a),
Gabrijela Perić (4.b),
Anđela Samardžić (4.b).

Nagrade su učenicama i učenicima uručivali njihovi razrednici i razrednice.