Dragi osmaši!

Došao je trenutak za veliki korak u vašem obrazovanju. Vjerujemo da već duže vrijeme razmišljate u kojem biste smjeru nastavili svoje školovanje i znamo da ta odluka nije laka. Ukoliko bi naša škola, Franjevačka klasična gimnazija u Sinju s pravom javnosti (jezični i klasični smjer), bila vaš izbor, onda vam želimo prenijeti nekoliko informacija koje bi vam olakšale ovaj važan trenutak u vašem životu. Naša škola ima dugu tradiciju i bogatu povijest kao i važnost u kulturnom i javnom prostoru svoga zavičaja. Na ovakvim temeljima gradimo danas svoju sadašnjicu, ali  i budućnost. A budućnost ste vi mladi ljudi koji kroz naše programe i aktivnosti stvarate jedno bolje sutra. Ponosni smo i na sve naše bivše učenike koji svojim daljnjim školovanjem ili radom promoviraju svoju/našu školu, a vjerujem da ćete takvi biti i svi vi kojima je Franjevačka gimnazija prvi izbor!!

Želimo vam da biranjem naše škole za nastavak svog školovanja, budete dio stvaranja kvalitete u našem i vašem obrazovanju.

Poštovani budući učenici, a i roditelji na ovom priloženom linku https://bit.ly/3ibJFI8 možete pogledati kratku prezentaciju naše Škole.

Ravnatelj fra Josko Kodžoman, djelatnice i djelatnici Franjevačke klasične gimnazije u Sinju