Drage naše krizmanice i krizmanici,

Drage gimnazijalke i gimnazijalci,

Poštovani roditelji!Iako smo zbog trenutne epidemiološke situacije i produljenja Odluke o organiziranju online nastave u svim srednjoškolskim ustanovama u Splitsko-dalmatinskoj županiji prisiljeni poštivati obvezne mjere protiv suzbijanja i širenja Covid pandemije, između ostaloga i zabranu fizičkog kontakta, ništa nas ne može spriječiti da u ovim uskrsnim danima budemo u molitvi i u mislima jedni s drugima.

Podjela sakramenta sv. potvrde koji će primiti ili su već primili brojne naše učenice i učenici, još više u nama budi nostalgiju i žal što ne možemo i ne smijmo podijeli jedni s drugima svoju radost i blizinu u toj jedinstvenoj prigodi Vašega života.

Sa željom da Vam sakrament sv. potvrde, znak Vaše ljudske i vjerničke zrelosti, bude trajno nadahnuće i svjesno izabrani Put, Istina i Život, drage naše krizmanice i krizmanici, dragi roditelji i skrbnici naših krizmanica i krizmanika, u ime cijelog nastavničkog osoblja, te svih ostalih djelatnica i djelatnika naše Gimnazije, izražavam  Vam najsrdačniju čestitku s molitvom da Vas prati zagovor naše nebeske zaštitnice Čudotvorne Gospe Sinjske te zaštita i nadahnuće Duha Svetoga!

Čudotvorna Gospe Sinjska, moli za nas!

Duše Sveti posveti  nas!