Poštovani učenici,

od ponedjeljka 16. ožujka prema odluci Vlade Republike Hrvatske obustavlja se nastava u svim osnovnim i srednjim školama na razdoblje od dva tjedna. Tijekom tog razdoblja učenici će online pratiti nastavu putem sustava za online učenje. Učenici se trebaju uključiti u odgovarajuće virtualne učionice s određenim linkovima koji će im biti dostavljeni u odgovarajućem elektroničkom obliku od administratora Snježane Radan, prof. Što i kako raditi u vritualnim učionicama bit ćete obaviješteni u što kraćem roku.

Administrator za MS Teams je Snježana Radan, prof.

Da biste pristupili virtualnim učionicama morate se prijaviti na Office365za škole svojim AAI@edu korisničkim podacima.

Učenici koji se ne mogu prijaviti moraju se javiti razredniku i od razrednika će na mail adresu dobiti poveznicu za prijavu.

Nastava će se odvijati prema vašem normalnom rasporedu. Ako Ministarstvo donese drugačiju odluku, obavijestit ćemo vas putem web stranice škole.

Odgodu nastave u učionicama ne treba shvatiti kao odgodu učeničkih obveza. Molimo Vas da pratite naše upute i marljivo učite, kako bi ova privremena situacija što manje poremetila redoviti tijek školovanja.

Budite u kontaktu sa svojim razrednicima. Probleme i nedoumice koji se pojave rješavati ćemo ovisno o okolnostima pa molimo za strpljivost.

U želji da što prije prebrodimo novonastalu situaciju te se što je moguće brže vratimo ustaljenom radu po našim učionicama lijepo vas pozdravljam do slijedećeg susreta u našoj gimnaziji.

Fra Blaž Toplak, ravnatelj