Franjevačka klasična gimnazija u Sinj s pravom javnosti
Moje svjetlo za moj Vukovar

U petak 18. studenog 2011., na 20. obljetnicu kalvarije herojskoga i mučeničkog grada Vukovara, obavljen je na sinjskom Trgu dr. Franje Tuđmana s početkom u 17 sati čin sjećanja pod nazivom „Moje svjetlo za moj Vukovar“. S učenicima drugih sinjskih škola, osnovnih i srednjih, sudjelovala je i veća skupina učenika naše gimnazije, a najviše učenici I.a i II.a razreda.

Više...
 
Dodijeljeni certifikati o uspješno položenom FIT-ispitu

U utorak 8. listopada 2011. učenicima II.b i III.b razreda naše gimnazije koji su polagali ovogodišnji FIT-ispit iz njemačkog jezika profesor fra Joško Kodžoman dodijelio je certifikate koje im je izdao Goetheov institut.

Više...
 
Iskustvo s Europskog tjedna mladeži u Njemačkoj

U organizaciji Franjevačkog instituta za obrazovanje (Franziskanisches Bildungswerk) iz Njemačke ovoga je ljeta od 24. srpnja do 5. kolovoza održan tradicionalni Europski tjedan mladeži (Europäische Jugenwochen). Donosimo dojmove učenika naše gimnazije Tihomira Mikuljana koji je na njemu sudjelovao.

Više...
 
Nezaboravno ljeto – tečaj za mlade u Njemačkoj

Donosimo iskustvo naših učenica četvrtog razreda Antonije Vuleta i Kristine Vukasović-Lončar koje su prošlo ljeto bile u Njemačkoj na tečaju, što im je omogućeno suradnjom naše gimnazije s Goetheovim institutom u Zagrebu, odnosno uključenjem naše gimnazije u Pasch inicijativu.

Više...
 
Split: Deveta smotra zborova katoličkih škola

U subotu 5. studenog 2011. u Splitu, u Nadbiskupijskoj klasičnoj gimnaziji don Frane Bulića, održana je IX. smotra zborova katoličkih škola na kojoj su sudjelovali mješoviti zbor i mali orkestar naše gimnazije. Svake se godina u jednom gradu u Hrvatskoj u kojem postoji katolička gimnazija održava susret zborova. Svaki je takav susret praćen pjesmom, veseljem i druženjem.

Više...
 
<< Početak < « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » > Kraj >>

Stranica 56 od 64

Kalendar šk. godine 2017./2018.

Festival 2012

Posjetitelji od 1. 2. 2011.

DanasDanas82
Ovaj mjesecOvaj mjesec6555
UkupnoUkupno854455

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 19