Franjevačka klasična gimnazija u Sinj s pravom javnosti
Naši u vjeronauku treći u državi

Ekipa naše gimnazije u sastavu Antonela Ćurković (IV.b), Filip Čogelja (III.a), Andrea Perković (III.b) i Ivana Poljak (I.b), pod vodstvom mentorice Silvije Vučković, na državnom natjecanju iz vjeronauka u Križevcima (26. - 28. ožujka) osvojila je izvrsno 3. mjesto.

Čestitamo!!!

  
Martin državni prvak u latinskom jeziku

Učenik IV.a razreda naše gimnazije Martin Vrlić osvojio je prvo mjesto na državnom natjecanju u poznavanju latinskog jezika i rimske civilizacije. Nakon prošlogodišnjega drugog mjesta na istom natjecanju i u istoj kategoriji Martin je ove godine, sa svojim mentorom dr. fra Brunom Pezom, postigao još veći uspjeh!

Više...
 
Prvi i na županijskom - plasirali se na državno

Naši na proglašenju pobjednika u Zmijavcima

Nakon uspjeha na Međuškolskom natjecanju predstavnici naše gimnazije osvojili su  prvo mjesto i na Županijskom natjecanju iz vjeronauka  u kategoriji srednjih škola koje je 21. veljače 2012., a na temu „Grkokatolici“, održano u OŠ Zmijavci .

Više...
 
Seminar za profesore katoličkih škola u Rovinju

U Rovinju je od 2. do 4. ožujka 2012. održan deseti seminar za profesore katoličkih škola, a tema je seminara bila „Uloga savjesti u katoličkoj školi“. Na seminaru su kao i prethodnih godina sudjelovali i profesori naše gimnazije.

Više...
 
Naši prvi na međuškolskom natjecanju iz vjeronauka

Na Međuškolskom natjecanju iz vjeronauka za učenike srednjih škola Splitsko-makarske nadbiskupije, koje je održano 27. siječnja 2012. godine u Nadbiskupijskoj klasičnoj gimnaziji „Don Frane Bulić“ u Splitu, predstavnici naše gimnazije, pod vodstvom svoje mentorice vjeroučiteljice Silvije Vučković, osvojili su prvo mjesto.

Više...
 
<< Početak < « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » > Kraj >>

Stranica 54 od 64

Kalendar šk. godine 2017./2018.

Festival 2012

Posjetitelji od 1. 2. 2011.

DanasDanas59
Ovaj mjesecOvaj mjesec6532
UkupnoUkupno854432

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 6