Franjevačka klasična gimnazija u Sinj s pravom javnosti
Učenici naše Gimnazije na županijskim natjecanjima

Nakon završenih školskih natjecanja i nakon što su županijska povjerenstva za pojedine predmete pregledala testove i provjerila rezultate, objavljeni su popisi učenika koji su pozvani na županijska natjecanja. Učenici naše gimnazije ostvarili su zavidne rezultate i na toj razini natjecat će se njih dvadeset i šestero (26) iz sedam nastavnih predmeta.

Više...
 
Dobar uspjeh na županijskom natjecanju iz vjeronauka

U natjecanju iz vjeronauka za srednje škole, koje je održano 18. veljače 2011. u Ekonomskoj školi u Imotskom, sudjelovale su i predstavnice naše Gimnazije pod vodstvom mentora, profesora vjeronauka fra Mije Šabića. U ekipi su bile: Petra Poljak (III.b), Ivana Dadić (II.a), Petra Barać (I.a) i Marica Barać (I.b). U natjecanju je sudjelovalo 36 ekipa: 34 iz Splitsko-makarske nadbiskupije i dvije iz Hvarske biskupije. Naše su predstavnice zauzele solidno 12. mjesto.

Više...
 
Korizmena akcija Karitativne skupine "Voluntas bona"

Karitativna skupina naše gimnazije Voluntas bona pokrenula je korizmenu akciju prikupljanja priloga koji će se upotrijebiti u dobrotvorne svrhe. Na panou u školskom predvorju upućen je poziv svima, učenicima i zaposlenicima gimnazije, da se uključe: „Prikupljamo zajedno tijekom ove korizme znakove svoga odricanja i svoje molitve. Na kraju ćemo tim darom učiniti nešto vidljivo, nešto što ćemo darovati ljudima u nevolji.“

Više...
 
Gimnazija se oprostila od Laure Brandt

U petak 25. veljače  naši su se učenici i učenice oprostili od Laure Brandt, djevojke iz Njemačke, koja je proteklih pet mjeseci  u sklopu Pasch-inicijative kao dragovoljka bila angažirana u nastavi njemačkog jezika u našoj školi. Za tu su prigodu učenici i učenice pripremili mala iznenađenja u obliku poklona za Lauru, kao znak zahvalnosti  za sve što su za vrijeme redovite nastave njemačkog jezika s njome i od nje mogli naučiti. Suze pojedinih učenika i učenica potvrdile su da su se u međuvremenu oni s Laurom istinski sprijateljili, što nas, naravno, veseli.

Više...
 
Popravni ispiti

Raspored popravnih ispita

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 64

Kalendar šk. godine 2017./2018.

Festival 2012

Posjetitelji od 1. 2. 2011.

DanasDanas180
Ovaj mjesecOvaj mjesec5718
UkupnoUkupno846698

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 6