Poziv na državno natjecanje

Najuspješniji učenik na ovogodišnjim natjecanjima Petar Krešimir Vardić (IV. b) pozvan je na državno natjecanje iz engleskog i njemačkog jezika. Državno natjecanje održat će se od 11. do 13. travnja 2016. u Osnovnoj školi Fran Krsto Frankopan u Krku na otoku Krku. Iako je veliki uspjeh biti pozvan na državno natjecanje i tako ući u uski krug najboljih u Republici Hrvatskoj, trud i zalaganje učenika i nastavnika otvara vrata dobrim uspjesima i na državnoj razini. Osim toga, svako državno natjecanje je i novo vrijedno iskustvo kako za učenika tako i za nastavnike koji će to bogato iskustvo sigurno prenijeti budućim naraštajima učenika Franjevačke klasične gimnazije u Sinju.

 
Pobožnost Križnog puta na sinjskoj tvrđavi

Prema ustaljenoj praksi i ove će se godine u petak, 18. ožujka 2016., održati pobožnost Križnog puta za srednjoškolce i ostalu mladež na sinjskoj tvrđavi, zbog čega će u svim sinjskim srednjim školama biti skraćena nastava.

U našoj gimnaziji će toga dana biti skraćeni školski sati i nastava će se održati prema dolje navedenoj satnici.

Pobožnost Križnog puta počinje u 11 sati kod bivšeg Vatrogasnog doma (podno Kamička).

1.  8,00 - 8,25

2.  8,30 - 8,55

3.  9,00 - 9,25

4.  9,30 - 9,55

5.  10,00 - 10,20

6.  10,25 - 10,45

 
Županijsko natjecanje iz kemije

U petak, 11. ožujka 2016 u Osnovnoj školi Mejaši, održano je županijsko natjecanje iz kemije. Našu gimnaziju predstavljalo je troje učenika. U kategoriji prvih razreda učenik Marko Kunac (1.b) osvojio je 25. mjesto, a u kategoriji četvrtih razreda učenica Irena Slišković (IV.a) osvojila je 5, a učenik Petar Krešimir Vardić (IV.b) 7. mjesto.

Čestitamo učenicima i njihovoj mentorici prof. Radmili Klarić na sudjelovanji i postignutom rezultatu!

 
Županijsko natjecanje iz povijesti

Osnovna škola Skalice bila je domaćin ovogodišnjeg županijskog natjecanja iz povijesti. U kategoriji 1. razreda učenica Petra Bilokapa (1.b) osvojila je 6. mjesto. U kategoriji 2. razreda Sara Vuko (2.b) osvojila je 8. mjesto, a David Marić (2.a) osvojio je 13. mjesto.

Čestitamo učenicima i njihovoj mentorici prof. Antoniji Čarić na sudjelovanju i postignutom rezultatu!

 
Županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika

U petak, 4. ožujka 2016. u IV. i V. gimnaziji u Splitu održano je županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika. Učenica naše gimnazije Petra Bilokapa (I.b) natjecala se u kategoriji 1. razreda i osvojila je 10. mjesto.

Čestitamo učenici i njezinoj mentorici prof. Marijani Vuleti na sudjelovanju i postignutom rezultatu!

 
Županijsko natjecanje iz njemačkog jezika

 

U srijedu, 2. ožujka 2016., u I. gimnaziji u Splitu održano je županijsko natjecanje iz njemačkog jezika. Našu gimnaziju predstavljalo je troje učenika. Učenik Petar Krešimir Vardić (IV.b) osvojio je 1. mjesto, Sara Dragušica (III.b) 7. mjesto, a Matea Rančić (IV.b) 8. mjesto.

Čestitamo učenicima i njihovoj mentorici prof. Mihaeli Miloš na sudjelovanju i postignutom rezultatu!

 
Veliki koncert za kraj

 

Naš dragi, dugogodišnji profesor glazbene umjetnosti fra Stipica Grgat priredio je oproštajni dar učenicima i djelatnicima škole dovodeći im u goste svoje prijatelje, glazbenike Olivera Dragojevića i Zlatana Stipišića Gibonnija.

Više...
 
Korizmena duhovna obnova

DUHOVNA OBNOVA ZA DJELATNIKE ŠKOLE

 

PROGRAM

SUBOTA, 5. OŽUJKA:

- 9.00: Razmatranje, razgovor

- 10,30: Pokorničko bogoslužje i ispovijed

- 12,30: Sveta misa

- Zajednički ručak

 

Voditelj duhovne obnove prof. don Mladen Parlov bit će na raspolaganju za osobni razgovor i svetu ispovijed u samostanskoj kapeli.

 
Županijsko natjecanje iz matematike

U utorak, 24. veljače, u Osnovnoj školi "Split 3" održano je ovogodišnje županijsko natjecanje iz matematike. Predstavnica naše škole učenica Irena Slišković (IV.a) natjecala se u kategoriji B varijanta i osvojila je zapaženo 5. mjesto.

Čestitamo učenici i mentorici prof. Mariji Ivišić na sudjelovanju i postignutom rezultatu!

 
Županijsko natjecanje iz engleskog jezika


U srijedu, 24. veljače, u I. gimnaziji u Splitu održano je županijsko natjecanje iz engleskog jezika. U kategoriji 2A učenica Arijana Lukačević (2.b) osvojila je 12. mjesto, a u kategoriji 4A učenik Petar Krešimir Vardić (4.b) osvojio je 1. mjesto, a učenica Maja Milošević (4.b) 22. mjesto.

Čestitamo učenicima i njihovim mentoricama prof. Diani Župić i prof. Vedrani Radović na sudjelovanju i postignutom rezultatu, a posebne čestitke našem županijskom prvaku!

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 31

Kalendar šk. godine 2017./2018.

Festival 2012

Posjetitelji od 1. 2. 2011.

DanasDanas87
Ovaj mjesecOvaj mjesec4682
UkupnoUkupno668070

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 71