Upisi u šk. god. 2012./2013. - elementi i kriteriji

O elementima i kriterijima

za upis u prvi razred naše gimnazije

u šk. god. 2012./2013. vidi

ovdje

 
Fra Joško Kodžoman izabran za provincijala

Fra Joško Kodžoman, profesor naše gimnazije, u četvrtak 21. lipnja 2012. na Kapitulu Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja, izabran je za provincijala iste provincije koja je utemeljitelj i vlasnik naše gimnazije.

Više...
 
Martinu i fra Brunu "Oskari" za uspješnost

U subotu 16. lipnja 2012., u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, učenik naše gimnazije Martin Vrlić i njegov mentor prof. fra Bruno Pezo primili su Oskare (posebna priznanja) za postignuto prvo mjesto na ovogodišnjem Državnom natjecanju u poznavanju latinskoga jezika i rimske civilizacije u kategoriji klasičnih gimnazija.

Više...
 
Misa zahvalnica na završetku nastavne 2011./2012. godine

U petak 15. lipnja završila je nastavna 2011./2012. godina u našoj gimnaziji. Nakon skraćenih školskih sati posljednjega dana nastave u 12 sati u crkvi Gospe Sinjske slavili smo misu zahvalnicu uz svečani "Tebe Boga hvalimo". Misu je predvodio ravnatelj gimnazije fra Josip Grbavac u suslavlju s fra Božom Vuletom, sinjskim gvardijanom i vikarom Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja, i sedmoricom profesora fratara.

Više...
 
Naši maturanti proslavili završetak gimnazijskog školovanja

 

U utorak 12. lipnja naši ovogodišnji maturani proslavili su svoju večer u Hotelu Alkar. Zajedno sa svojim razrednicama, prof. Silvijom Vučković i prof. Radmilom Klarić, i profesorima na čelu s ravnateljem fra Josipom Grbavcem, nakon naporne školske godine i stresnih maturalnih ispita, dali su oduška svojoj mladosti i razdragano, do ranih jutarnjih sati, slavili postignuće zrelosti.

Više...
 
Proslava Kristova uzašašća kod crkve sv. Spasa u Cetini

U subotu, 19. svibnja 2012. četrdesetak učenika naše gimnazije, sjemeništarci i predstavnici svih razreda, pod vodstvom fra Ivana Udovičića, fra Nedjeljka Jukića i prof. Radmile Klarić, sudjelovali su na proslavi svetkovine Uzašašća Kristova kod starohrvatske crkve sv. Spasa (Krista Spasitelja) u selu Cetini na izvoru rijeke Cetine. Proslava se već godinama održava u subotu nakon svetkovine Uzašašća (Spasova).

Više...
 
Dan otvorene gimnazije 2012.

 

 
Naši u vjeronauku treći u državi

Ekipa naše gimnazije u sastavu Antonela Ćurković (IV.b), Filip Čogelja (III.a), Andrea Perković (III.b) i Ivana Poljak (I.b), pod vodstvom mentorice Silvije Vučković, na državnom natjecanju iz vjeronauka u Križevcima (26. - 28. ožujka) osvojila je izvrsno 3. mjesto.

Čestitamo!!!

  
Martin državni prvak u latinskom jeziku

Učenik IV.a razreda naše gimnazije Martin Vrlić osvojio je prvo mjesto na državnom natjecanju u poznavanju latinskog jezika i rimske civilizacije. Nakon prošlogodišnjega drugog mjesta na istom natjecanju i u istoj kategoriji Martin je ove godine, sa svojim mentorom dr. fra Brunom Pezom, postigao još veći uspjeh!

Više...
 
Seminar za profesore katoličkih škola u Rovinju

U Rovinju je od 2. do 4. ožujka 2012. održan deseti seminar za profesore katoličkih škola, a tema je seminara bila „Uloga savjesti u katoličkoj školi“. Na seminaru su kao i prethodnih godina sudjelovali i profesori naše gimnazije.

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 24 od 31

Kalendar šk. godine 2017./2018.

Festival 2012

Posjetitelji od 1. 2. 2011.

DanasDanas87
Ovaj mjesecOvaj mjesec4682
UkupnoUkupno668070

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 98