Popis udžbenika za šk. god. 2013/2014

Cjelovit popis udžbenika za sve razrede jezičnog i klasičnog obrazovnog programa na Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji u Sinju, prema izboru koji vrijedi i za školsku godinu 2013/2014., donosimo ovdje*.
Važna napomena: Obvezno je nabaviti samo osnovni udžbenik za svaki nastavni predmet, a eventualno nabavljanje radnih bilježnica i ostalih pomoćnih priručnika dogovorit će se s predmetnim profesorima naknadno.

*Popis udžbenika je isti kao i za šk. godinu 2012/2013.

 
Podijeljene svjedodžbe i nagrade

U ponedjeljak 1. srpnja 2013. u našoj gimnaziji održana je svečana podjela svjedodžaba, pohvalnica i nagrada. Razrednici su u 9 sati u svojim matičnim učionicama podijelili svjedodžbe učenicima koji su s uspjehom završili školsku godinu, a pola sata kasnije u školskoj dvorani dodijeljene su svjedodžbe maturantima te pohvalnice i nagrade najuspješnijim učenicima koji su se u protekloj školskoj godini istaknuli svojim radom i zalaganjem. Nakon pozdravnog govora ravnatelj fra Josip Grbavac, uz asistenciju razrednika, podijelio je pohvalnice i nagrade (knjige) najuspješnijim učenicima, te novčane nagrade onim učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na županijskim natjecanjima.

Više...
 
Podjela svjedodžbi

Podjela svjedodžbi te nagrada i pohvala najuspješnijim učenicima održat će se

1. srpnja 2013.

razred – 9 sati

dvorana – 930 sati

 
Popravni ispiti

U sljedećem članku možete pronaći sve informacije vezane za popravne ispite. Kliknite na VIŠE

Više...
 
Maturalna večer 2013.

U petak 14. lipnja u Hotelu Alkar  ovogodišnji maturanti proveli u svoju veliku noć u  plesu, druženju i prisjećanju na protekle srednjoškolske godine. Posebno je zanimljivo bilo vidjeti djevojke u sjajnim i lepršavim haljinama, momke u šesnim odijelima. Sa svojim razrednicima, prof. Simonom Atlaga i prof. Hrvojem Markulinom, te ostalim profesorima na čelu s ravnateljem fra Jozom Grbavcem slavili su do ranih jutarnjih sati.

FOTOGALERIJA


 
Studijski sat sa Zoricom Kondžom

 

U četvrtak 16. svibnja 2013. godina u našoj Gimnaziji upriličen je studijski sat na kojem su gostovali pjevačica zabavne glazbe Zorica Kondža i njezin suprug i dugogodišnji suradnik Joško Banov. Zorica Kondža glazbenu karijeru započela je u grupi Pirati, potom nastavila u grupama Novi Dan, ST i „Stijene“, a od 1985. djeluje kao solistica. Njezine najljepše pjesme su uglavnom ljubavne balade mediteranskog izričaja. Tijekom svoje bogate karijere ostvarila je zapažen broj sudjelovanja na raznim festivalima, a najvjernija je Splitskom festivalu, na kojem sudjeluje od 1981. godine.

Više...
 
Završila nastavna godina za maturante

 

Današnjom sjednicom razrednih vijeća završila je nastavna godina za maturalne razrede. Generacija gimnazijalaca 2012./2013. napustila je školske klupe sa posljednjim zvonom u petak 17. svibnja.

Konačni dokaz svoje zrelosti ovi će mladi ljudi dati  na posljednjem ispitu u svojoj školi –ispitu državne mature koji započinje u utorak 21. svibnja ispitom iz Informatike i Likovne umjetnosti.

I ovoj generaciji maturanata, želimo puno životnih uspjeha, radosti i sreće u privatnom i profesionalnom životu, te da i dalje ostanu vezani uz svoju staru školu. Sretno!

 
Dan otvorene gimnazije 2013.

 

 
Obavijest maturantima

Molimo maturante da najkasnije do srijede, 15. svibnja, vrate u Školsku knjižnicu posuđenu građu. Posuđene udžbenike mogu zadržati do završetka svojih ispita.

 
Radio für Europa

Am 16. und 17.  April hat das Goethe Institut in Zusammenarbeit mit den Partnerschulen in Kroatien ein Projekt organisiert. Das Tema zum Projekt war die EU und Kroatien. Jede Partnerschule, kurz PASCH , hatte zwei Vertreter, die ein Radio Podcast machen sollten. Der Podcast wurde mit Hilfe des Programmes „Audacity“ gemacht. Der Workshop wurde von Herrn Werner Nowitzki moderiert. Im Rahmen des Workshops haben alle Beteiligten den Kroatischen Rundfunk „HRT“ besucht und dort gesehen wie Radio germacht wird. Alle Schüler der PASCH-Schulen haben viel über Radio und Europa gelernt und dabei viel Spaβ gehabt.

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 21 od 31

Kalendar šk. godine 2017./2018.

Festival 2012

Posjetitelji od 1. 2. 2011.

DanasDanas147
Ovaj mjesecOvaj mjesec4400
UkupnoUkupno686530

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 13